пʼятницю, 29 лютого 2008 р.

Весілля!

Величезне весілля на 300 людей. Після урочистої церемонії, вже під час святкування, новоспечений чоловік піднявся на подіум і підійшов до мікрофону, щоб зачитати промову перед гостями. Сказав, що хотів би подякувати всім за те, що вони приїхали і за підтримку під час весілля, особливо тих, хто приїхав здалеку. Спеціально хотів би подякувати сім'ї та родичам нареченої за те, що вони зібрались, і батька нареченої за організацію такого шикарного весілля.

Хотів подякувати всім за подарунки і за все, що вони зробили, і сказав, що для кожного приготував спеціальний подарунок виключно від себе. Тому під сидінням кожного стільця він приклеїв конверт. Сказав, що це подарунок для кожного і попросив, що всі розкрили конверти.

В кожному конверті був знімок розміром 10*15, який представляв статевий акт друга (свідка) нареченого та самої нареченої. Наречений підозрював їх і найняв приватного детектива, щоб за пару тижнів до весілля той провів розслідування.

Потім наречений ще хвилину постояв на подіумі, спостерігаючи за реакцією, після чого повернувся до свідка і сказав: fuck u, і повернувшись до нареченої повторив: fuck u, а після повернувся до шокованих гостей: Я звідси валю. І вийшов. У найближчий понеділок він подав на розлучення.

У той час як більшість пар після отримання такої інформації негайно розірвали будь-які стосунки, цей чоловік холоднокровно пройшов всю підготовку до весілля і через саму церемонію. Його помста вилилась у наступне: батьки нареченої заплатили купу грошей за свято для 300 гостей. Він повідомив всіх запрошених про те, що сталось, плюс у кожного залишилось фото на згадку. Але найважливіша штука - це те, що він зіпсував репутацію нареченої та свідка на очах у всіх друзів, рідних та сім'ї. Повний склад: батьки, брати, сестри, племінники і так далі.