пʼятниця, 19 жовтня 2007 р.

Я його поцілувала

Дівчата, ходіть сюди, пошушукаємось.

Ви всі, звісно, знаєте як цілуватись, особливо в перший раз з новим хлопчиком. Але є і ті, хто не знає. Так от, ви розкажіть їм.

Ітак, ви вважаєте, що стосункам вже час перейти на нову стадію. А хлопчик не поспішає. Ну, буває — хлопчики інфантильні і обережні, особливо якщо тверезі. Так що доведеться вийти з палаючої колиби, відпустити, нарешті, коня і взяти справу у свої вільні руки.

Поцілунок починається з прелюдії. Не варто несподівано притискати хлопчика до стіни і цілувати його. Ви ж теж, мабуть, не особливо зрадієте, якщо вам несподівано вставлять, коли ви посуд миєте (або місячний звіт пишете, якщо ви — доросла ділова жінка). Так от, надмірна наполегливість і натиск тільки зіпсують залишки чоловічого самолюбства. А чоловіче самолюбство — справа крихка і погано відновлюється.

Прелюдія до поцілунку — це погляд. Серед вас є таланти, які не відбулись, від погляду яких у чоловіків все обривається, ухає, підіймається і розтікається. Ну, або власниці очей, в яких можна і хочеться втопитись. Але таких, скажу чесно, мало. Я буквально пару разів зустрічав. Іншим можна порекомендувати стандартне «дивишся скосу, низько нахиливши голову». Погляд лукавий, томний, але скромний. Дзеркало дуже допомагає відпрацювати ці навички.

Ось, ви дивитесь на нього. В цей момент хлопчик із сумом розуміє, що час цілувати. Що легкий флірт закінчився і починаються взаємини. При слові «Взаємини» хлопчиків охоплює твринних жах, особливо якщо вони вже знають, що саме прекрасна стать вкладає в це поняття. Тому лише особливо мужні на цьому етапі поцілують, інші будуть відтягувати.

Важливо тримати себе в руках. Постарайтесь, щоб стрибаюче у вашій голові «Ну йоб твою ма!» не позначилось на натренованому погляді. Користуючись певною невпевненістю протилежної сторони, почніть зближення. Можете зробити так, щоб він взяв вас за руку або обійняв — так йому буде складніше втекти. Ваша мета — зависнути над ним на невеликій відстані. При цьому вибору у хлопчика вже не залишиться — готову до поцілунку дівчину, яка знаходиться дуже близько, за чоловічими поняттями не можна не поцілувати. Так вже влаштований чоловічий, так би мовити, мозок.

Ну, і, нарешті, кульмінація. Ваші очі заплющені. З одного боку, цим ви даєте зрозуміти, що повністю довіряєте йому, і обманути вашу довіру буде підлістю. З іншого боку, на такій відстані навіть короткозорий партер може випадково зазирнути у ваше дзеркало душі і побачити те, що ви дійсно в цей момент думаєте. Так що заплющіть від гріха.

Губи — трохи привідкриті і розслаблені. Не треба їх збирати в курячу дупку. Хлопчик має відчути ніжність і привабливу м'якість, а не зморшкувату силу ваших мімічних м'язів.

Не поспішайте. Почніть з легкого дотику. Не потрібно одразу намагатись викусити йому гланди. Поступово, ніжно, обережно. Хлопчик має звикнути і переконатись, що нічого страшного не відбувається. Окрім того, ви маєте дозволити його крові перетекти з голови, яка думає про взяті на себе обов'язки, у зовсім інше місце, яке взагалі не думає. Псля цього ви вже притиснуті до стіни, вкриті пристрасними цілунками, а його руки наполегливо розбираються з вашими первинними та вторинними. Чого ви, по суті, і намагались досягти.

От так. Успіхів у особистому житті.