середу, 9 січня 2008 р.

Жонглери

Щоб завоювати імідж в якомусь віртуальному просторі вишуканої інтелектуалки, дівчині достатньо навчитись жоглювати трьома словами: екзистенціальність, пубертат і постмодернізм. Хоча будь-яке з трьох слів легко заміняється на інші, настільки ж багаті. Словник якось складу, матеріалу за роки багато назбиралось.

Щоб завоювати імідж гламурної кішечки, треба жонглювати трендами, снідати у "Шоколаді" і кутатись у вовняний плєд. Список трендів скласти не обіцяю, але ви знаєте, де його шукати.

Щоб завоювати імідж розпустниці, достатньо вдало жонглювати словом "хуй", написати один пост про анальний секс або невеличкий посібник на тему "як швиденько трахнутись з тим, на кого впав погляд".

Щоб завоювати імідж феміністки, треба заперечувати слабкість жіночої статі - інших компонентів і не треба, а жонглювання зовсім недоречно, жінки вам не клоуни.

Як не дивно, але щоб мати імідж тупої пізди, варто філігранно комбінувати всі вищенаведені способи. Тяга до глибини у будь-якому з них може допомогти досягти того ж результату, але не гарантовано і повільно.